Училишта на 21 век

„Училишта на 21 век“ е амбициозна тригодишна програма за образование вредна 10 милиони фунти, која е дизајнирана и спроведена од Британскиот совет и финансирана од владата на Обединетото Кралство. Спроведувана во партнерство со релевантни образовни институции во секоја земја, програмата има за цел да им овозможи на еден милион ученици од Западен Балкан на возраст…

Известување

Се информираат родителите на првачињата во учебната 2017/2018 година дека училишните униформи за првачињата ќе се делат секој работен ден од 23.08.2017-30.08.2017 година од 07:30 до 11:00 часот