Започната имплементација на проектот “Социјална инклузија на ученици со посебни пореби“

На ден 10.09.2020 во просториите на ООУ„ Ѓоргија Пулевски“ се одржа состанок на претставници од Црвен крст на Република Северна Македонија –Општинска организација Кисела Вода и директорот на училиштето на која беа презентирани активностите кои ќе се имплементитераат  во рамките на проектот “Социјална инклузија на  ученици со посебни потреби“ во период септември-декември 2020 година. Проектот…