Глобална конференција

На 30 мај 2020 на Интернет ќе се одржи онлајн инаугуративна глобална конференција „Амбасадор Т4“, посветена на пост COVID-19 образованието во светот. 50000 наставници од 67 земји од светот во сабота, ќе бидат дел од светската.#T4Conf со Кирстен Томпсон Абхилаша Синг Ешли Стивенс Коен Тајмерс, Викас Пота. Викас Потас е светски признат лидер во секторите…