Активности II – 1 одделение

Во текот на учебната 2019 година учениците од II – 1 одделение заедно со одд. наставник Марија Биковска учествуваат на многу настани од светски и европски рамки. Креативно, разиграно и забавно преку разни едукативни игри и апликации се направени разни изработки. Нивните среќни и насмеани лица е доказ дека училиштето може да биде катче каде…