Пуштен во употреба лифтот за лица со физичка попреченост

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, и американската заменик-амбасадорка во земјава, Џенифер Р. Литлџон, денеска свечено го пуштија во употреба лифтот за лица со физичка попреченост во нашето училиште ООУ „Ѓорѓија Пулевски“. На свеченоста присуствуваа и претседателката на Советот на Општина Аеродром, Ивана Цветковска, како и секретарот на Општината, Марица Ѓурческа.