Mодната ревија на фустани од хартија

Сеќавање на модната ревија на фустани од хартија во дизајн на наставничката Даниела Василевска ООУ “Ѓорѓија Пулевски” производ направен од хартија,лепак и многу љубов.Благодарение на ученичките манекенки кои со својата убавина и младост ја донесоа пролетта и на сите ученици кои помогнаа во ревијата.